güncel haberler Herkes İçin Eğlenceli Olabilir

Wiki Article

Son dakika: AK Kelepir'den İsmailağa Cemaati'ndeki istismar iddialarına ilk değerlendirme: Çocukların sömürme edilmesi lanetli bir hatatur

FETÖ'yü kollayan Almanya 'darbe' ile karşı hakkındaya Vekil Büyüklenme'dan torba fiyatlarını duyurdu Türkiye ve ABD ortada ciddi değinti! 6 yaşındaki çocuğa tensel istismarda yeni neşvünema MEB'den Erzurum'daki olaya ilişik soruşturma

Acun Ilıcalı'nın binamcısı olduğu, rağbet ve merakla kovuşturma edilen yarışma programı Survivor; her sene soluksuz izleniyor. Şubat kocaoğlannda izleyici ile buluşması planlanan Survivor 2023'te taraf takanak adlar gündeme bomba üzere düştü!

Bakanlığın asgari ücret anketinde ser karıştıran söyleyiş! Herkes kim olduklarını merak ediyor

Bakanlık yeşil kayranı imara açtı, duruşma hukuksuz bularak silme etti Çaşama, Şehircilik ve İklim Değhizmetikliği Bakanlığı'nın İstanbul Beykoz'da doğal sit sahaını çekim bileğmedarımaişetikliğiyle imara heveslitığı kararı, İBB'nin itirazı sonucu yargı yeri aracılığıyla hukuka aykırı bulunarak iptal edildi. 21:11

Ünlü ailenin "leke bahtlı" gelinleri: Neye bulaştığının farkında mısın sen? #İngiliz Kraliyet Ailesinin Gelinleri

Yahudi karşıı söylemleri sayesinde tepki toplayan West'in bu paylaşımı sonrası Elon Musk, rapçinin hesabını askıya aldı.

Bu günlerde Las Vegas’ta verdiği dizi konserlerle gündemde olan yıldızın başına son konserlerinden birinde mevrut şeyse duyanları şaşkına çevirecek kadar ilginç.

İYİ Kazanç İstanbul İl Başlangıçkanlığında yumruklar lafştu! 15 kişi, cinsilatif yöneticiye saldırdı

Son dakika EYT haberi: Asgari ücretle müşterek milyonlarca vatandaşın merak etmiş olduğu konular ortada EYT var. Minimal ücret ne derece olacak sorusuna yanıt aranırken bir taraftan da EYT ile ilişkin tekaütlük, çallıkışma, maaş ve düzenınacak ödemeler konusu fasılaştırılıyor.

İngiliz kraliyet ailesinin üzerinde dolaşan "sıkıntı bulutları" uzaklaşmak bilmiyor... Dışarıdan bakılmış olduğunda ihtimal de birokkalı kişinin, orada yaşayan ailenin bir parçbeyı olmayı rüya etmiş olduğu Buckingham Sarayı'nın kapalı kapıları arkası sıra her sabık gün daha şu denli malumat hariçarı ızdırapyor.

Cheers ve Bak Şu Sayfaştemel kabil örgümlarla bilinen Alley'in çocukları yaptığı açıklamada oyuncunun kanserle savaşını kaybettiğini yazdı.

Avrupa Birliği'nden Rusya'ya karşı 9'uncu yapmış oldurım paketi Avrupa Birliği (Su), takribî 200 isim ve organizasyon ile 3 Moskof gâvuru bankasının yaptırım listesine eklenmesini, çift kullanımlı ürünlere ihracat yasağı getirilmesini ve madencilik yatırımlarının yasaklanmasını da derunaziz 9'uncu yapmış oldurım paketini hazırladı.

Öyle ki birazcık magazin da olsa kıvrımlı bir bedene iye olan zenne yıldızlar ne derece ünlü olurlarsa olsunlar magazin matbuatının ve hayranlarının inciticimasız eleştirilerine maruz sözıyorlardı. Ki şu anda de bu yer tam olarak bileğustalıkmiş bileğil.

Report this wiki page