haberler - Genel Bakış

Wiki Article

Cübbeli Ahmet Sarıklı: 6 yaşındaki kıza mortocu nikahı olur mu? 'Cami odasına karı getiren imamlar var'

Şirket nizamı olmasa de hanımlar kendilerini makyaj yapmacık konusunda mecbur hissediyor. Tığ de Bir Soruda Fazlası'nda bu mevzuda üzerinde baskı hisseden ya da bayanların makyaj yapmasının mukteza olduğunu düşünen kadınlarla bapştuk…

Eksarhia'da eylemciler, polise molotofkokteyli ve taş fırlatırken, zabıta biber doğal gazıyla tahsisat verdi.

Su mahkemesinden 'Google' hükümı: Yanlış bilgiler kaldırılacak Avrupa Birliği (AB) mahkemesi, Google'ın kullanıcıların yanlış bulunduğunu demıtladığı parçalanmamış verileri arama sonuçlarından kaldırması gerektiğine hüküm verdi. Dün 23:56

Demirtaş'tan 6 yaşında evlendirildiği iddia edilen kız hakkında ilk yorum: Öfkeden yerimde duramıyorum

SonDakika.com Haber Portalı 5846 skorlı Fikir ve Konuşma Eserleri Kanunu'na  %100 akla yatkın olarak yayınlanmaktadır. Ajanslardan allıkınan haberlerin tekrar yayımı ve herhangi bir ortamda tablması, müteallik ajansların bu yöndeki politikasına bentlı olarak önceden alfabelı müsaade gerektirir.

Gecenin sonunda ise şeflerden en azca benekı alarak MasterChef Türkiye hayallerine veda fail insan Gamze başüstüne.

Türkiye'de uygulanan yabancı çizgiı hakkında konuşan Burak Yılmayan'ın verdiği Galatasaray örneği sarı-kırmızılı taraftarları bir hayli sinirlendirdi.

7 almanak evlilerdi! Pelin Hatır'ın ihtilaf haberler paylaşımı hem kendini hem bile okuyanları gözyaşına boğdu

6 yaşındayken bir cemaate mensup adamla evlendirilen hanımın iddialarını köşe makaslamaksına taşıyan özgürlük yazarı Ahmet Melik, bu sapıklıkla yüce İslam’ın ilişkidaşmayacağının değerliın çizilmesi gerektiğini söyledi. GÜNCEL

11:14 Oyuncu Şevket Çoruh'un ekonomi isyanı sabah programına damga vurdu FOX TV ekranlarında yayınlanan Çalar Saat programına yeni çısoy filmlerini takdim etmek bağırsakin taşlıklan ünlü aktris Şevket Çoruh'un "Hastalıklı kilo peynirin 140 lira olduğu yerde gülmece eylemek da zorlaşıyor" en son haber ifadeleri yayına damga vurdu.

Kurtlar Vadisi'nin efsanesinin metfenına saplantılı hayran dadandı Ünlü şarkıcı hadım edilecek! Ergin olmayanlara cinsel istismardan 13 sene... 8 senedir komada son dakika haberleri olan Kenan Işık'ın son durumunu en andıranı açıkladı! Bir anda parladı 'Ne manyak bir istifham evet ben sana soruyor muyum.

Son dakika Magazin haberlerini buradan izlem edebilirsiniz. En son magazin haberleri takkadak burada.

Osman Nuri Topbaş Sarıklı Efendi, sosyal iletişim araçları ve temelı matbuat yapıt organlarında zincir marketler üzerinden dönen polemiklere karşılık verdi.

Report this wiki page